Cum se instalează Windows 7 în anul 2023

În primul rând, trebuie să ai o cheie de produs validă și o imagine ISO a Windows 7. Dacă nu ai încă acestea, poți cumpăra o cheie de produs de la Microsoft sau un furnizor autorizat și poți descărca o imagine ISO de pe site-ul oficial Microsoft sau de pe alte site-uri de încredere.

Pasul 1: Crearea unui stick USB bootabil cu imaginea ISO a Windows 7

Pentru a face acest lucru, ai nevoie de un stick USB cu cel puțin 4GB de spațiu și un utilitar pentru crearea unui stick USB bootabil. Există multe utilitare disponibile pe internet, cum ar fi Rufus sau WinToUSB, pe care le poți utiliza pentru a crea stick-ul USB bootabil.

Pasul 2: Configurarea BIOS-ului pentru a boota de pe stick-ul USB

Pentru a instala Windows 7 de pe stick-ul USB, trebuie să setezi BIOS-ul să booteze de pe acesta. Aceasta se poate face accesând setările BIOS-ului și selectând stick-ul USB ca primul dispozitiv de bootare.

Pasul 3: Pornirea instalării

După ce ai configurat BIOS-ul pentru a boota de pe stick-ul USB, poți porni instalarea Windows 7. Acest lucru se poate face apăsând tasta de pornire de pe computer și urmând instrucțiunile afișate pe ecran.

Pasul 4: Selectarea limbii și a setărilor

În timpul procesului de instalare, vei fi întrebat să selectezi limba și opțiunile de setare ale Windows 7. Asigură-te că alegi opțiunile potrivite pentru nevoile tale.

Pasul 5: Formatarea și particionarea discului dur

Înainte de a instala Windows 7, trebuie să formatăm și să particionăm discul dur. Poți alege să formatezi întregul disc dur sau să creezi mai multe partiții.

Pasul 6: Instalarea Windows 7

După ce ai făcut aceste setări, poți începe instalarea propriu-zisă. Acest proces poate dura câteva minute, în funcție de performanța calculatorului tău.

Pasul 7: Configurarea setărilor de bază

După ce Windows 7 a fost instalat, va trebui să configurezi setările de bază, cum ar fi setarea de rețea și instalarea driverelor. Asigură-te că alegi setările potrivite pentru nevoile tale.

În concluzie, acestea sunt pașii de bază pentru instalarea Windows 7 în 2023. Asigură-te că ai cheia de produs și imaginea ISO potrivite, creează un stick USB bootabil și urmează instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza instalarea.

Despre Autor Toate Articolele Adresă Web

TrueSoft

În curând informații despre editor.

6 ComentariiLasă Un Comentariu

  • Sunt conștient că sunt încă utilizatori de Windows 7, însă mă întreb în prezent cam câte persoane mai vor să-și pună un Windows 7, care din ce-mi aduc eu aminte era destul de greoi la vremea lui…

    • Hai că m-a făcut curios @MaxWay și-l dau jos de pe FileList și încerc să-l instalez pe un laptop pe care nu prea îl folosesc să văd cum se mișcă. Ocazie cu care pot face un articol mai detaliat.

  • Pare că încă sunt multe persoane care descarcă Windows 7-le, cel puțin pe FileList apare acum că sunt 115 care îl descarcă de la 368 care îl țin momentan în picioare. Și asta se întâmplă pe un singur fișiere, sunt mai multe versiuni, acesta fiind cel mai descărcat.

  • 😂 SPAMMM! Eu sunt mai întârziat, dar am două articole ce urmează să le postez. A ieșit fain blogul, îmi place că sunteți decât voi vizitatori, momentan 😂😂

Adaugă Un Comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.