NoulBlog.Com – Ce îți oferă acest blog online

În primul rând vreau să îți urez un călduros bun venit pe acest site web. NoulBlog este, ei bine, noul nostru blog pe care l-am pornit ieri, 1 Mai 2023.

Împreună cu niște băieți de treabă, ne-am hotărât să pornim un blog cu cât mai multe articole din diferite domenii de care suntem pasionați.

Pentru acest început de lună, începând cu prima zi a săptămânii, avem doar două obiective, și anume:

Să publicăm peste 50 articole în fiecare lună

Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Ne dorim să publicăm lună de lună cel puțin 50 de articole. Având în vedere că suntem o mică echipă, acest obiectiv îl putem îndeplinii.

Să generăm peste 3.000 vizitatori din Google

Ne dorim și puțin trafic din motoarele de căutare, însă rămâne de văzut la final de lună dacă reușim să atingem acest număr de 3.000 de vizitatori din căutările Google.

Avem încredere că articolele publicate de noi pe NoulBlog pot să se poziționeze în Google și ne pot aduce trafic, însă înțelegem perfect că este nevoie de timp și de răbdare astfel încât să ne putem bucura de un număr frumos de vizitatori.

Am încercat să facem acest blog cât mai pe placul… „tuturor”, să acoperim o gamă cât mai mare de subiecte de interes, să avem un design plăcut și optimizat atât pentru utilizatori cât și pentru toate device-urile de pe care accesați site-ul.

Ne bucurăm că a ieșit așa de bine după doar o zi de muncă în echipă și că am putut customiza ceea ce nu ne plăcea. Rămâneți alături de NoulBlog și veți avea ce învăța cu siguranță din majoritatea articolelor de pe acest web site.

Despre Autor Toate Articolele Adresă Web

Admin

Adaugă Un Comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.